بهترین برند لپ تاپ

دِل یک شرکت سازنده رایانه آمریکایی میباشد، که دفتر اصلی آن در شمال شهر آستین، قرار دارد و از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده محصولات IT در جهان میباشد.
از جمله محصولات دل، سری صنعتی لتیتیود و نظامی راگد (Rugged)،اکس پی اس،اینسپیرون،وسترو، ایلین ور ،سرورها، تبلت، کیسهای آماده و مانیتورهای آن را میتوان نام برد.
شرکت دل در رتبهبندیهای جهانی
۲۰۱۶
شرکت دل در سال ۲۰۱۶ در رتبه دوم از بزرگترین شرکتهای تولید (نوت بوک) لپ تاپ دنیا، در فهرست بهترین برند لپتاپها قرار گرفت و همچنین به عنوان نخستین و بزرگترین شرکت تولیدکننده نوت بوک ویندوزی جهان انتخاب شد.
۲۰۱۵
در سال ۲۰۱۵ شرکت دل به عنوان یکی از بزرگتردتذدین و با کیفیتترین شرکتهای تولید نوت بوک جهان پس از اپل در فهرست قرار داد.
۲۰۱۰
در سال ۲۰۱۰ دل، پس از دو شرکت اچ پی و ایسر ، سومین شرکت بزرگ فروش رایانهٔ شخصی، در جهان اعلام شد.

هیولِت پاکارد (Hewlett-Packard) یا بهاختصار اِیچپی (HP) یک شرکت آمریکایی چند ملیتی فناوری اطلاعات است. ساختمان مرکزی این شرکت در دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا در آمریکا واقع شدهاست. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری اطلاعات است و تقریباً در همه کشورها فعالیت میکند. ایچپی بهعنوان بزرگترین تولیدکاذنننده چاپگر و لپتاپ در جهان شناخته میشود.
تاریخچه
شرکت هیولت پاکارد را دو دانشآموخته از دانشگاه استنفورد به نامهای دیوید پاکارد و ویلیام ردینگتون هیولت و با سرمایه آغازین ۵۳۸ دلار پایهگذاری کردند. تلاش این دو نفر باعث شد که سرمایه اندک آنها پس از حدود هفتاد سال به ۹۰ میلیارد دلار برسد. اکنون این شرکت در بیشتر از ۱۶۰ کشور جهان فعالیت میکند. ایچپی در منطقه کالیفرنیا تأسیس شد، شرکتی که سپس دهها و صدها زیر مجموعه برای خودش ایجاد کرد و یکی از قطبهای بزرگ صنعت رایانه در جهان شد.
گاراژ کوچکی که هیولت و پاکارد در آن نخستین محصول خود را تولید کردند به عنوان نماد شرکت و محل تولد سیلیکون ولی شناخته میشود. شرکت ایچپی هنوز هم در مسیر تحولات فناوری در صنعت الکترونیک پیشگام است. پس از ادغام این شرکت با شرکت بزرگ کامپک، ایچپی توانست در بسیاری از حوزههای تولیدی و خدماتی جایگاه برتر را به دست آورد و با آی بی ام رقابت کند.
شرکت ایچپی به عنوان یکی از پیشروهای ساخت و تولید چاپگرهای رنگی و سیاه و سفید میان کاربران جهان دیجیتال شناخته شدهاست. تاریخ پر فراز و نشیب شرکت برای مصرفکنندگلان محصولات این شرکت نشاندهنده نقش مؤثر دو نفر از موفقترین مدیران در قرن گذشتهاست.
در آغاز تاریخ شرکت، دو مؤسس مراحل رسمی مدیریت را تأیید کردند و ایچپی نخستین شرکتی بود که از رویکرد «مدیریت با هدف» استفاده کرد.
محصولات
محصولات اصلی شرکت ایچپی شامل چاپگر، سِرور، رایانههای قابل حمل (لپ تاپ)، تلفنهای همراه هوشمند (موبایل) و لوحهای رایانه (تبلت) و نرمافزارهای مدیریت شبکه میباشد.
نخستین محصول ساخت شرکت ایچپی یک نوسان ساز بود که با ایده بیل هیولت در دانشگاه استنفورد و در پایان دهه ۱۹۳۰ شکل گرفت. نوسان سازی که همه رقبا را از نظر کیفیت و قیمت کنار زد.

شرکت رایانهٔ اِیسوستک ( ASUSTeK Computer Incorporated) ( 華碩電腦股份有限公司؛ )، از بزرگترین شرکتهای تولیدکنندهٔ رایانه و تجهیزات جانبی آن در دنیا است که مرکز آن در تایپه پایتخت تایوان قرار دارد. محصولات اصلی آن شامل مادربورد، مادربورد سِرور، رایانهٔ شخصی، سیستم سِرور، لپتاپ، نمایشگر کریستال مایع ( اِل سی دی)، کارت ویدئو، کارت ویدئوی ۳ بعدی و دستگاههای اینترنت پهنباند میشود. از دیگر محصولات این شرکت، تلفن همراهع، رایانهٔ جیبی، دیسکگردانهای نوری، روتر ارتباط بیسیم، قطعات شبکه و دیگر ابزارهای جانبی مانند ابزار حکاکی بر روی دیسک و وببین (وبکم) را میتوان نام برد. اِیسوستک برای دیگر فروشندگان قطعات رایانهای چون هیولت پاکارد و آیبیام نیز، خدمات تولیدی ارائه میدهد.
شرکت ایسوستک که معمولاً با نام اختصاری آن ایسوس (یا اَسوس) شناخته میشود، توسط چهار مهندس کامپیوتر که سابقاً در شرکت رایانهای «اِیسر» فعالیت میکردند در تاریخ ۲ آوریل ۱۹۹۰ در تایوان تأسیس شد. در حال حاضر این شرکت، به غیر از کشور مبداء، محصولات خود را در سایر کشورهای ۵ قارهٔ جهان نیز توزیع میکند. نام آن از ۴ حرف آخر کلمه پگاسوس (اسب بالدار افسانههای یونان باستان) گرفته شده است. ایسوس، بزرگترین شرکت تولیدکنندهی مادربورد در دنیاتذدست و در یکسال منتهی به ۲۶ نوامبر ۲۰۰۹، در بیش از ۲۹ درصد رایانههای دنیا و بیش از هر شرکت دیگری، از مادربوردهای این شرکت استفاده شده است. درآمد شرکت ایسوس در سال ۲۰۰۹ میلادی، ۲۱٫۹ میلیارد دلار و سود آن حدود ۵۲۲ میلیون دلار بوده است.

اِیسر (Acer Incorporated) ( 宏碁股份有限公司؛)، یک شرکت چندملیتی میباشد که مرکز آن در تایوان است و در زمینهٔ فناوری رایانه و الکترونیک، تولید رایانههای رومیزی، لپتاپ و سرور فعالیت میکند. در سال ۲۰۱۰ ایسر، رتبهٔ دوم در بازار تولید رایانه شخصی در جهان را بهدستآورد.
لپ تاپ
ایسر لپ تاپ های ویندوزی خود را تحت سری های Aspire ،سری گیمینگ Nitro و سری گیمینگ Predator به فروش می رساند.

لِنُوُو، یک شرکت رایانهای چینیآمریکایی چندملیتی است، که از بزرگترین شرکتهای تولید و توزیعکننده لپتاپ، رایانه شخصی، تجهیزات جانبی و دیجیتالی در جهان است.
دفاتر مرکزی شرکت لنوو در شهرهای پکن و موریزویلِ کارولینای شمالی قرار دارند. این شرکت با نام اصلی «لِجند» (Legend) در سال ۱۹۸۴ توسط لیو شوانژی در شهر پکن تأسیس شد و در سال ۱۹۹۳ با پیشی گرفتن از دو شرکت اِیاِستی و کامپک به بزرگترین تولیدکننده داخلی رایانه در چین تبدیل گشت. شرکت لجند به سال ۱۹۹۹ به مذدقام بزرگترین فروشنده رایانه شخصی در منطقه آسیا-اقیانوسیه (به غیر از کشور ژاپن) دست یافت و به منظور نوآوری در تولید رایانه و تأمین نیازهای مشتریان خود، اقدام به ایجاد چند مرکز تحقیق و توسعه نمود.
این شرکت، نام «لنوو» را در سال ۲۰۰۳ برای خود برگزید که برگرفته از «Le» ابتدای «Legend» و «novo» به معنای «نُوین» در زبان لاتین میباشد. (نام چینی آن: 联想 در پینیین: liánxiǎng به معنای «تداعی ایدهها» یا «خلاقیت» است. لنوو دو سال بعد از این تاریخ با واحد مربوط به تولید رایانه شخصی شرکت آیبیام ادغام شد و و این واحد را که پیشتر زیانده بود به سوددهی رساند و میزان فروش آن در سطح جهان افزایش یافت. بنابر برآوردهای دو شرکت پژوهشی و مشاورهای فناوری اطلاعات گارتنر و آیدیسی در ماه اکتبر سال ۲۰۱۰، شرکت لنُووُ چهارمین شرکت بزرگ فروش رایانه شخصی در جهان اعلام شد. (سه شرکت دیگر به ترتیب اچپی، ایسر و دِل بودند) گارتنر میزان رایانههای فرستاده شده به نقاط مختلف جهان توسط شرکت لنوو را ۹٫۱۴ میلیون واحد تخمین زد. در سال ۲۰۱۲ لنوو با ارسال ۱۳٫۸ میلیون دستگاه رایانه، پس از اچپی، در رتبه دوم قرار گرفت.
در سطح جهانی، لپتاپهای تینکپد و رایانههای رومیزی تینک سنتر که به همراه بستههای نرمافزاری تینکوَنتِج ارائه شده و همچنین نمایشگرهای تینکویژن و انواع لوازم جانبی رایانه را شامل میشود. این شرکت برای بازار داخلی چین، رایانه سرور و سایر ابزارهای دیجیتالی را نیز ارائه میدهد. لنوو محصولات خود را با تولید دوربین دیجیتال، تلفن همراه و تجهیزات شبکه نیز توسعه بخشیده است.
سری محصولات
لنوو لپ تاپ های خود را تحت سری های Ideapad ،thinkbook،Thinkpad،سری گیمینگ Legion و تبلت ها را با سری TAB به فروش میرساند.

توشیبا ( 株式会社東芝) شرکت خوشهای ژاپنی چندملیتی است، که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطاتی، قطعات الکترونیکی، سامانههای برق و تجهیزات نیروگاهی، زیرساختهای شهری و صنعتی، لوازم خانگی، موتورهای الکتریکی، تجهیزات پزشکی، لوازم اداری و دفتری، خودروهای ریلی، جنگافزارها، ابزارهای روشنایی، تجهیزات نورپردازی و نیز ارائۀ خدمات لجیستیک فعالیت میکند.
ریشههای تأسیس این شرکت به سال ۱۸۷۵ و راهاندازی شذرکت تاناکا سیزو-شا توسط تاناکا هیساشیگ بازمیگردد. شکل کنونی توشیبا در سال ۱۹۳۹ با ادغام شرکتهای تاناکا سیزو-شا و توکیو دنکی (تأسیس: ۱۸۹۰) پدید آمد. هماکنون توشیبا، پس از شرکتهای ایچپی، دل، ایسر و لنوو، در رتبه پنجم از بزرگترین تولیدکنندگان رایانههای شخصی قرار دارد. این شرکت همچنین پس از شرکتهای اینتل، سامسونگ و تگزاس اینسترومنتس، بهعنوان چهارمین تولیدکننده نیمرساناها در جهان، شناخته میشود.
حوزههای فعالیت
- دستگاهها و اجزای الکترونیکی: حافظههای جانبی، کارتهای حافظه، صفحات نمایشگر السیدی، سلولهای سوختی برای تجهیزات تلفن همراه، نیمههادیها.
- سامانههای زیرساخت اجتماعی : سامانههای برق قدرت، صنعتی، آسانسور، تجهیزات پزشکی، توربینهای نیروگاههای برق حرارتی، اسکنرهای دقیق پزشکی، کارتهای آیسی ورودی درها.
- محصولات دیجیتالی : شبکههای دیجیتالی و رایانهای، تجهیزات ارتباطات تلفن همراه، دیویدی خوانها، لپتاپها.
- لوازم خانگی : پلوپز با فشار خلاء، ماشین لباسشویی با مصرف کم انرژی، یخچال، تهویه مطبوع.

شرکت اپل (Apple Inc.) یک شرکت فناوری آمریکایی چندملیتی است که در زمینهٔ طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی، نرمافزار سخت افزار و ارائهدهنده خدمات آنلاین فعالیت میکند. این شرکت ابتدا با نام شرکت رایانهای اپل (.Apple Computer Inc) در شهر کوپرتینو در ایالت کالیفرنیا، واقع در درهٔ سیلیکوند (Silicon Valley) کشور آمریکا تأسیس شد.
این شرکت در دههٔ هفتاد میلادی با معرفی ریزرایانههای اپل I، اپل II، اپل III و پس از آن مکینتاش به بازار به آغاز و گسترش نوعی رایانه شخصی کمک فراوانی نمود.
اپل معمولاً به تولید سختافزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است. از محصولات سختافزاری این شرکت میتوان آیپد، آیمک، مکبوک، آیپاد، آیفون، اپل واچ و اپل تیوی و ایرپادز را نام برد.
همچنین این شرکت در زمینهٔ تولید نرمافزار هم فعالیت دارد. نرمافزارهای آیتیونز، آیلایف، آیورک و سیستمعامل مورد استفاده در رایانههای این شرکت مکاواس نیز نمونههایی از فعالیت نرمافزاری این شرکت هستند.
شرکت اپل در سال ۲۰۱۷ برای دهمین سال متوالی، عنوان تحسین شدهترین شرکت فناوری اطلاعات در جهان را به خود اختصاص داد.
این شرکت از سوی مجله فوربز یکی از مشهورترین مجلههای اقتصادی آمریکا و جهان برای هشتمین سال پیاپی (از سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۸) به عنوان با ارزشترین برند جهان انتخاب شد.

شرکت مایکرواِستار اینترنشنال ( Micro-Star International ) یا اِماِسآی (MSI) یک شرکت تایوانی تولیدکننده رایانه و تجهیزات جانبی آن میباشد. این شرکت در سال ۱۹۸۶ در تایپه تأسیس شد و اکنون یکی از بزرگترین فروشندگان مادربورد در دنیاست، چنانکه در سال ۲۰۰۹، پس از دو شرکت ایسوس و گیگابایت تکنولوژی، در جایگاه سوم در زمینه تولید و فروش این محصول جای گرفت.
دیگر محصولات اماسآی شامل کارت گرافیکی، لپتاپ، رایانه کارساز (سرور)، دستگاههای ارتباطی و پخش موسیقی امپیتری و همچنین ابزار ذخیرهسازی داده، میشود. شرکت مایکرواستار اینترنشنال با شرکتهای تولید میکروچیپ مانند اینتل و انویدیا، همکاری نزدیک دارد و محصولات خود را به قاره آسیا، اروپا، کشور استرالیا و همچنین کشورهای آمریکای شمالی عرضه میکند.

سامسونگ یک شرکت خوشهای کرهای چندملیتی واقع در سئول است. سامسونگ مالک چندین شرکت تابعه و زیرمجموعه در صنایع مختلف است که برای نمونه میتوان به سامسونگ الکترونیک، سامسونگ لایف، سامسونگ فایر، صنایع سنگین سامسونگ، سامسونگ موتورز و سامسونگ سیاندتی اشاره کرد.
گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ-چول، بهعنوان یک شرکت بازرگانی تأسیس شد و در طول ۳ دهه نخست، فعالیتهای خود را در حوزههای ارائه خدمات مالی و بیمه، مبادلات اوراق بهادار و خردهفروشی توسعه داد و در اواخر دهه ۱۹۶۰ وارد صنعت الکترونیک گردید و در میانه دهه ۱۹۷۰ نیز به صنایع کشتیسالزی و ساختوساز وارد شد؛ ورود به این حوزهها بود که سبب رشدهای پسین آن گردید. پس از درگذشت لی بیونگ-چول، در سال ۱۹۸۷ شرکت سامسونگ به چهار گروه مستقل بهنامهای گروه سامسونگ، گروه شینسگائه، گروه سیجی و گروه هانسول تفکیک شد. اکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر سامسونگ، سئول قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله میشود.
سامسونگ تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی، سیاسی، رسانهای و فرهنگی کره جنوبی دارد و یک نیروی محرکه اصلی در «معجزه روی رودخانه هان» بودهاست. شرکتهای تابعه آن حدود یک پنجم از کل صادرات کره جنوبی را تولید میکنند. در سال ۲۰۱۳ درآمد سامسونگ معادل ۱۷٪ از تولید ناخالص داخلی (GDP) کره جنوبی بود.